8. jaan 2020

Tuline kolmapäev

Öö oli unetu. Hommik algas kurvastavate välisuudistega ja õhtu lõppes tuliste aruteludega maksudest, poliitikast ning ühiskondlikest muredest. See kõik tuletas mulle väga keskkooli meelde, kus vaidlemist oli palju ja lõpuks olin mina viimane naiivne idealist, kes usub parema tuleviku (teoreetilisse) võimalikkusesse.

Päeval käisime ikka koolis kah, see võttis tagumiku lausa tulitama - istusime ja kuulasime tundide kaupa tarkuseteri väikeaia kujundamise ning heki rajamise kohta. Pärastlõunal meenutasime pisut Archicadiga joonte tõmbamist ja nagu arvata võis, oli enamik eelnevalt õpitust peast pühitud.

Ruudu teema
Et midagi päevast peale (sõna)sõja ikka meelde jääks, panen mõned ivad kirja:
  • Hekiks on parimad kuusk (peab tuult, tolmu, müra), mage sõstar (tihe, kasvab igasugustes tingimustes), viirpuu (toitvad marjad ja heidutavad astlad)
  • Elupuu 'Brabant' kasvab kuni 15m kõrgeks ja 3m laiaks - seda PEAB pügama
  • Teravnurgad on ainult plaanil ilusad, päriselus üks rist ja viletsus rajada ning hooldada - ÄRA  NII TEE!
  • Archicadi 22 versioonis tehtud plaane 23ga avada ei saa. 
  • Saematerjali toodetakse enamasti 3 - 6m pikkusega, 30cm sammuga (3,0m, 3,3m, 3,6m, 3,9m jne.)

Homme saab olema samasugune pikk p*rsesuretamisepäev nagu tänagi. Teile vast mitte nii põnev lugemine, aga mis sa ära teed selle igavesti kestva novembri ilmaga? Tubane olek kõlab tegelikult praegu päris hästi, sest minu armas kurgike otsustas samuti tulitama hakata. Loodan väga, et see pole üks kolmest Eestimaad laastavast gripiviirusest, vaid põleb väljaütlemata jäänud sõnade pärast. Eks hommikul ole näha...

Kommentaare ei ole: