11. juuni 2019

Värskeõhumürgitus

Kuts palist joob ja kägu kukub raal

Vastukaaluks eilsele rahulikule kulgemisele, kujunes tänane päev üsnagi toimekaks. Pool üheksa alustasime suure kivist istutuskasti ehitusega, seejärel jätkasime sõitu eelmisest sessist tuttava laaduriga ning lisaks saime proovida ekskavaatoriga kaevamist. Viimane oli päris tore tegevus, aga jäi kahjuks liiga lühikeseks, et tunnetus natukenegi käppa saada. Pärast lõunaeinet viidi meid bussiga metsa looduslikke taimi õppima. Puhtjuhuslikult leidis me metsapeatus aset kohalike aiasaaduste müügileti kõrval ja nii saime kasuliku ühendada meeldivaga ehk magustoiduks värskeid eesti maasikaid :)

Õhtupoolikul veetsime paar tundi koolimajas äriideid nuputades-koostades ja siis saabus kaua oodatud ekskursioon Guru aeda. Ohhohhoo... sõnadest jääb väheks ja piltidest puudu, et seda elamust vääriliselt kirjeldada - pool hektarit peenraid, kas te kujutate seda üldse ette? Kel aiapisik küljes, otsigu parem mõned kaashuvilised ja sõitku ise kohapeale kogu selle ilu ja raske tööga tutvuma. Ringkäik võttis meil aega kaks tundi ja oleks küllap veelgi kestnud, kui jalad kanda ja aju infot vastu võtta suutnuks. 
Moon 'Patty's plum'






Rampväsinuna jõudsin veerand kümme õhtul tagasi ühikasse. Ilmatuma pika päeva järel peeglisse vaadates jõllitas mulle sealt vastu preili Tomat - pidevast pilvevinest hoolimata olin jälle põhjalikult päikest saanud. Homme ilmselt seda muret ei ole, sest akna taga sähvivad juba välgud ja ladistab vihma - lubatud madalrõhkkond on kohale jõudnud.

Kommentaare ei ole: