25. sept 2018

Mina kaevasin ja tassisin. Mina leidsin!

Reedene päev oli tervenisti Istutusalade rajamise päralt. Hommikul jagati labidad-rehad-kobestid kätte ja võtsime suuna aiamaale. Teine grupp oli juba eelmisel päeval oma katsumused kätte saanud ja oskasime karta kõige hullemat. Tegelikult aga saime meeldiva üllatuse osaliseks, sest õppejõud oli otsekohene aga tark ja väga lahe naisterahvas. Päev oli ilus, 25+ päike ja seltskond hea. Õppisime maa läbikaevamist (et umbrohtusid ei tuleks), 45-kraadise nurga all peenraserva tegemist ja lõpuks kobestasime-rohisime uue kollektsioonipeenra ettevalmistuseks suure jupi mullapinda läbi. Töö läks libedalt ja lennates, millele aitas kaasa eelmise päeva grupi ajalooline leid - 1743.aasta münt, mille üks õnnelik neiu rehitsedes leidis. Õppejõu sõnul pole seda tema ajal koolis üle kolmekümne aasta jooksul midagi sellist leitud. Igati vägev algus meie kursusel!

Päeva lõpus pesin suurema osa mullast maha ja pakkisin ülejäänu koos tööriietega kotti. Kodus oli just see kotitäis loomulikult see, millesse Fretsu üleni sisse pikutama ronis - ikkagi maapoiss :)

Kokkuvõtvalt ütleksin, et oli üle ootuste vahva esimene sessinädal ja eriti suur heameel on mul selle üle, et ei jäänud kursuse teise poole hulka, mis alustas oma sessi eile, 24.septembril, kui kraadiklaas kukkus kolinal +10 peale.

Novembri lõppu oodates,
Kurrunurruvutt


Kommentaare ei ole: